SAJTÓKÖZLEMÉNY

Az ESET új kártevőt azonosított, amelyet a hírhedt Turla csoport használ politikai szervezetek elleni támadásra a kelet-európai régióban. Az ESET szakembereinek felfedezése szerint az új vírus egy Adobe weboldaláról származó hamis szoftvernek álcázva magát próbálja rávenni az áldozatokat a kártevő telepítésére, amelynek célja a személyes adatok megszerzése.

Sajtóközlemény

2017 végére lett végleges az IAB Hungary negyedéves digitális reklámbevételi adatsora (NORI), mely 24 médiatulajdonos, saleshouse tagjának bevallásása alapján 9,4%-os növekedést mért 2016 azonos időszakához viszonyítva. Az eredmények több mint 300 weboldal értékesítési számait összesítik. 

A Mandiner, a Zoom és a Frank Digital is az Adverticum AdServert választották

Az Adverticum tovább erősítette piacvezetői pozícióját a tartalomszolgáltatói oldalon és előrelépett ügynökségi téren is: többek között a Mandiner, a PestiSrácok és a Zoom, az ügynökségek közül pedig a Frank Digital is az Adverticum AdServer hirdetéskiszolgáló rendszert használják ezentúl saját vagy vásárolt hirdetési felületeik menedzseléséhez.

Két, a média oldalt képviselő elnökségi tagot választottak meg az IAB Hungary tagjai.

Az öt jelölt közül Dudás Gergely (RTL Magyarország) és Kovács Péter (CEMP) kapták a legtöbb szavazatot. Az október 12-én zárult szavazás keretében ötven voks érkezett. A két befutó szakember mellett Gazsó Gábor (Evomedia), Kékesi Zsuzsa (HVG) és Zalai Ágnes (CDM) vállalták a jelöltséget.

Archív hírek megtekintése >>